Toeristen fotootje op de Escadaria Selaron

Trendscout in Rio, ofwel, de #bestjobinfood

Blog

Food Inspiration vierde dit jaar haar 5-jarig bestaan. En hoe. Lezers konden de #bestjobinfood winnen: een week lang als food trendscout de culinaire wereld van Rio de Janeiro verkennen. Geen betere kandidaat dan mijn persoontje, al zeg ik het zelf. Na twee wedstrijdrondes kon de kritische jury van Food Inspiration niet anders dan het daarmee eens zijn. Waarvoor nogmaals hondermaal dank!

Daarom mocht ik in augustus een week op pad in de culinaire hoofdstad van Braziliƫ. Een voedselfanaat zonder budget op foodtrip in Rio: dat is een recept voor een boel verfijnde fijnigheid. Voor Food Inspiration hield ik een blog bij van mijn avonturen. Deze blog deel ik graag op mijn eigen blog. Bij deze dus een stukje Inception-blogging naar de mensen toe.

Klaar voor vertrek

Dag 1

Dag 2

Dag 3 & 4

Dag 5

Dag 6

Terugblik