2014-08-12 10.26.51

Blog: Chateau de Lavernette

Blog

De liefde voor het goede leven zit bij ons in de familie.

Waar ik me vooral bezig houd met eten, is mijn neef een zeer getalenteerd wijnmaker. Enkele jaren geleden heeft hij het bedrijf van z’n ouders overgenomen, en inmiddels worden al zijn wijnen volledig biologisch-dynamisch geproduceerd.

 

Tuurlijk, mijn mening is wat gekleurd, maar ik ben niet de enige die hem getalenteerd vindt.

Tuurlijk, mijn mening is wat gekleurd, maar ik ben niet de enige die hem getalenteerd vindt

 

Alhoewel z’n wijnen weinig binnen Nederland verkocht worden, konden ze niet aan de aandacht van de onze bekende connaisseurs ontsnappen. Harold Hamersma combineert ze graag met champignons, en Onno Kleyn reisde er zelfs voor naar Frankrijk.

Ik heb niet bijzonder veel verstand van wijn, maar ik weet wel heel goed wat ik lekker vindt. Daarom laat ik één keer per jaar een bestelling van de wijnen van Lavernette naar Nederland komen.

Als trouwe lezer van Stoervoer laat ik jou hier nu van mee profiteren.
Profiteren? Ja, want je koopt ze tegen chateau prijzen, dus zonder retail marges.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar hallo@stoervoer.com, met als onderwerp Wijn. Ik stuur je dan een bestelformulier en de proefnotities.

Bestellingen graag afhalen in Amsterdam.

 

De Cremant de Bourgogne scoort goed in de RVF van deze maand

De Crémant de Bourgogne scoort met 15,5/20 goed in de RVF van deze maand